Antalya Yangın : Cmk4q Dytex1fm / Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor.

Antalya Yangın : Cmk4q Dytex1fm / Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor.. Bölgeye sevk edilen 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz seraları ve bölgedeki yerleşim alanlarını tehdit eden yangın için antalya büyükşehir belediyesi ve. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Alx65egaf3bsnm
Alx65egaf3bsnm from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya yangın söndürme cihazları, antalya. Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı.

Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3.

Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Antalya Da Plastik Fabrikasinda Yangin Son Dakika Haberleri
Antalya Da Plastik Fabrikasinda Yangin Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı.

En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri.

Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya yangın tüpleri, antalya yangın tüpü dolumu, antalya yangın söndürme cihazları, antalya yangın firmaları, antalya davlumbaz söndürme sistemi. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya son dakika haberleri :

Coxzeu9ah1wa M
Coxzeu9ah1wa M from www.gunhaber.com.tr
Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya yangın tüpleri, antalya yangın tüpü dolumu, antalya yangın söndürme cihazları, antalya yangın firmaları, antalya davlumbaz söndürme sistemi. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Antalya yangın haberleri bu sayfada. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor.

Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook